Johan Olsson deltar i Mästarnas mästare 2021

Ni har väl inte missat att Johan Olsson är med i Mästarnas Mästare 2021? Årets upplaga av SVT:s populära tävlingsprogram ser riktigt tuff ut. Vi på Norwester vet att Johan är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och är noggrann i allt han företar sig och är alltid redo att tävla. Det märks också på de merinoullsplagg han utvecklar till Norwesters sortiment. Det är produkter för dig som är redo för utmaningar.

Delägare i Norwester och en vinnare

Johan Olsson och Anna Olsson är delägare i Norwester och de står för design och utveckling av våra Merinoullkläder, exempelvis vårt otroligt populära underställ Merino Pro. På Norwester vill vi utmana gamla etablerade outdoormärken i fritidsbranschen och att utmana är något Johan alltid har gjort. Han har tävlat på Elitnivå sedan 2001 och har vunnit två OS-Guld (2010 och 2014) i stafett och två VM-Guld – på 5-milen i VM 2013 och på 15km vid VM 2015.

En tuff utmaning

Vi på Norwester tycker såklart att det är otroligt roligt att Johan är med i SVTs stora satsning, och tillsammans med nästan 2 miljoner tittare håller vi tummarna för deltagarna och lite extra för Johan. Inspelningen i Båstadstrakten var en tuff utmaning där tio deltagare med idrottsbakgrund drabbade samman i kampen om titeln och äran i att bli Mästarnas Mästare 2021. En rejäl utmaning även för en dubbel bragdguldsvinnare.

Tävlingen är uppdelad i två olika grupper och spelades in i trakterna kring Båstad

Grupp 1

Johan Olsson, skidor
Sanna Tidstrand, speedski
Bengt Gustafson, volleyboll
Johanna Larsson, tennis
Frida Östberg, fotboll

Grupp 2

André Myhrer, slalom
Tomas Eriksson, fyrspann
Fredrik Lindström, skidskytte
Linnea Torstenson, handboll
Therese Alshammar, simning

Mästarnas Mästare med Johan Olsson kan du se på SVT Play – Mästarnas mästare 2021

Vi heter Norwester, vi är ett litet, nystartat, svenskt företag och vi älskar uteliv.

Lämna ett svar